Fürdőzés a szabad ég alatt,
pattogó tűz mellett,
télen-nyáron!


Különleges élmény!
Vendégeink igényeit figyelembevéve 2016-ban gazdagabbak lettünk egy kerti dézsafürdővel, mely a rusztikus szállás mellet a különleges feltöltődés lehetőségét biztosítja!

2022-tól új dézsafürdővel várjuk kedves Vendégeinket!
Dézsafürdő egy olyan hely ahol vendégeink ellazulhatnak, feltőltődhetnek pattogó tűz mellett, meleg vízben, friss levegőn.
Képzelje csak el magát benne, ahogy ül a meleg vízben, a szabad ég alatt, élvezi a madárcsicsergést, a csobogó vízet, a pattogó tűzet!
És mindezt egyedül vagy kellemes társasággal.
Idegenekkel nem kell osztozkodni, mert vendégházunkat egyszerre egy párnak, társaságnak vagy családnak adjuk ki, így biztosítjuk a zavartalan pihenést! 

A fürdözés élményét fokozza a horvát tengeri só, melyet igény szerint tudunk biztosítani. A tengeri sós vízben való fürdés olyan érzést varázsol mintha a tengerből jött volna ki. A tengeri sós vízben nemcsak relaxálhatunk, de számos jótékony hatása is van a tengeri sós vízben való fürdésnek mint például rheuma és isiász kezelésekor, különféle bőrbetegségek kezelésénél, gyulladások csökkentésére vagy sebek kezelésére is használták és használják is még ma is. Börallergiát is csökkenti illetve lazítja a feszült izmokat.

A fürdözés közben belélegzett sópára jótékony hatású a légúti megbetegedésekre is.
A sófürdö kúraszerü használata, számos betegség kezelésére, sokféle bőrpanasz, valamint a szellemi-fizikai állapot általános javítására ajánlott.
A fürdődézsa baráti összejövetelek ideális helyeként is szolgál.
Miért menne zsúfolt fürdőbe, ha saját dézsafürdőben fürödhet? Dézsafürdőnket csak Ön haszánlja, akkor amikor akarja.

Kapcsolat
Hívjon minket vagy írjon nekünk!