Aktív pihenés kétkeréken


Szuper kerékpárútak! Szuper környék!
Ismét kedves Vendégeink igényeit figyelembevéve 2021-ben gazdagabbak lettünk 4 db biciklivel, melyek segítségével a pihenésen kívül aktívan is feltöltődhet!
A környéken szuper kerékpárutak vannak.
Vendégházunktól néhány irányban lehet indulni.

1. Irány Siklós, Máriagyűd (2+2 km)


1. Legközelebb a siklósi vár található, mely kb. 2 km-re van Parasztházunktól. Ez igaz a máriagyűdi kegytempolmra is, mely híres zarándokhely illetve egészen a Csodabogyó tanösvény kilátóig lehet menni.

2. Irány Villány (15 km)


2. Irány Villány, ami kb. 15 kb-re van Parasztházunktól. Szép kerékpárúton lehet közlekedni, biztonságban a szőlőskertek közt Kisharsányon és Nagyharsányon áthaladva. Villányt szerintünk nem kell bemutatni, de ha esetleg valaki nem ismerné, itt rengeteg szép kis pince és nagy borászat látogatható meg, borkóstolásra illetve vásárlásra is lehetőség van.  

3. Irány Dráva, Horvátország (18 km)


3. Irány a Dráva. Kb. 18 km-re található Parasztházunktól. Szép kerékpárút vezet Harkányon és Drávaszabolcson keresztül egészen a Dráva folyóig ami a Duna-Dráva Nemzeti Park része. Itt lehetőség van sétahajózásra a Dráván, átmenni Horvátországba ahol ha sekély a víz és jó az idő akár fürdeni is lehet, de akár a szép tudor stílusú kastély is meglátogatható (előzetes bejelentkezés szükséges).