Programajánlat


Itt mutatjuk be, hogy a nálunk eltöltött idő alatt mit is lehet csinálni a környéken.
Csak olyan programokat mutatunk be, amit mi magunk is kipróbáltunk, így első kézből tudjuk Önnek átadni élményeinket!

Persze nem írunk le minden részletet, szeretnénk ha vendégeink is saját élményekkel gazdagodva térjenek haza.

Ahogy új programot kipróbálunk, úgy frissítjük ezen oldalunkat, ezért érdemes visszalátogatni weboldalunkra. 

Kétkeréken a Borúton

2 éjszakás program.
Első nap/este a vendégházunknál grilleztünk, borozgattunk, dézsafürdőztünk.
Másnap reggeli után nekiláttunk egy könnyú bringatúrának.
Ezen túra során vendégházunktól Nagyharsány fele tekertünk, mely szerintem mindenki számára könnyen kibírható útvonal. Útközben meg lehet állni gyönyörködni a környezetben, ugyanis gyönyörű kilátás nyílik a Szársomlyóra, a Siklósi várra ésa a szőlőskertekre.
Nagyharsányba érve finom horvát paraszttál vártak minket és a gyönyörű kertben pihentünk egy jót, boroztunk, majd 1-2 órás szünet és feltöltődés után elindultunk vissza a szálláshelyre vendégházunkhoz, ahol főztünk magunknak egy finom vacsit bográcsban és természetesen dézsafürdőzéssel és borozgatással folytattunk az estét 🙂
Ha megtetszett kérj ajánlatot!

Kapcsolat

Kétkeréken Horvátországba

2 éjszakás program.
Első nap/este a vendégházunknál bográcsoztunk, borozgattunk, dézsafürdőztünk.
Másnap reggeli után nekiláttunk egy könnyú bringatúrának, mégpedig ÍHorvátország fele, ami vendgéházunktól 20 km-es távolságra van.
Szintén egy könnyű túra, öbbször is végigjártuk és még nem untuk meg 🙂 . Útközben megálltunk megnéztük a siklósi várat, majd folytattuk Harkány fele, ahol megálltunk fagyizni/kávézni.
Tovább folytattuk Drávaszabolcs fele, ahol megálltunk a játszótéren egyet pihizni, de akár a Duna-Dráva Nemzeti Parkot is meg lehet látogani mely a Dráva folyón található. Itt lehetőség van sétahajózásra is, előzetes egyeztetés szükséges.
Tovább folytattuk Horvátország fele, ami Drávaszabolcstól 5 km-re van. Donji Miholjac-on megnéztük a Mailath Parkot és előzetes egyeztetéssel a gyönyörű mesebeli kastélyt is meg tudtuk lázogatni.
Nevezesességek megismerése után finomat ebédeltünk majd rövid pihi után elindultunk vissza Siklósra vendégházunkhoz, ahol grilleztünk egy jót és természetesen dzsafürdőzéssel és borozgatással zárult a nap.
Reggel reggeli után összepakoltunk, majd 11 órakor elindultunk hazafele. 🙂
Ha megtetszett kérj ajánlatot!

Kapcsolat

Autóval Horvátországba

2 éjszakás program.
Első nap/este a vendégházunknál grilleztünk, borozgattunk, dézsafürdőztünk.
Másnap reggeli után autóval nekiláttunk az egésznapos kirándulásnak. Első állomás Donji Miholjac volt, ahol megnéztük a Mailath Parkot és hozzá tartozó gyönyörű kastélyt (előzetes bejelentkezéssel látogatható). Helyi pékségnél vettünk egy kis nasit, hogy legyen az úton harapnivaló, majd folytattuk utunkat Ruzsica várrom fele, mely a kozépkorban játszott jelentős szerepet játszott Szlavónia történelmében. Ha valaki éppen nyáron látogatja, az orahovicai tavon lehetőség van fürdésre is. De mi inkább tovább mentünk Jankovac fele, amely Papuk természetvédelmi park része. Kellemeset sétáltunk, majd finomat ebédeltünk. Ebéd után lassan elindultunk visszafele. Donji Miholjacra érve megálltunk még egy finom kávéra majd mentünk vissza Magyarországra.
Vendégházunkhoz érve ismét ettünk egy finom vacsorát amit magunk készítettünk, borozgattunk, dézsafürdőztünk.
Ha megtetszett kérj ajánlatot!

Kapcsolat