Az Aralica Parasztház kertje

Vendégházunk kertje a 2000-es évek elején lett kialakítva.
Édesapám, Aralica Marko, kezdte a kert kialakítását, mi pedig folytatjuk a fenntartását.
Régi, nagy növényeink árnyékot és kis búvóhelyeket adnak a kertnek, de természetesen napsütéses részek is vannak, hisz rengeteg virágzó növényünk is van melyek igénylik a napfényt.

Növényeink elrendezése, virágzási ideje gondos válogatással, tervezéssel kaptak helyet a kertben, így márciustól egészen decemberig mindig virágzik valami. Vannak egyszerű növényeink, de találkozni lehet ritka vagy egzotikus növényekkel is. Az árvácskától a muskátlin át, hortenziák, nyári orgonák, anygyaltrombiták és leanderek, pálma és rózsák, sok sok évelő és örökzöldek kombinációja mind hozzájárulnak a kert szépségéhez.

A kerti tó harmóniát, nyugalmat áraszt. Az aranyhalak, teknősök a kertitavat töltik meg élettel, a madarak, szebbnél szebb gyíkok, pillangók, méhek pedig a kertet töltik meg élettel. Találkozni lehet örökzöld topiarykkal is, melyek különleges hangulatot termetenek a kertben. Található kertünkbe még egy kis bambuszerdő is, ahol a világtól elbújva, nyugalomban, hűsben megihat egy kávét vagy elolvashat egy könyvet. Van még hintaágy, függőágy is, ahol ellazulhatnak és biztosan feltöltődnek pozitív energiával.

Minden évben bővítjük kertünk növényvilágát, szépítjük és fejlesztjük kertünket, hogy mindig változtos legyen és még sokáig élvezhető legyen a szép kert.
Sok szeretettel várjuk, ha Ön is szereti a szép kertet és a növényeket.