Vendégházunkban 2 rusztikusan berendezett szoba,
1 teljesen felszerelt konyha,
1 fürdőszoba áll kedves vendégeink rendelkezésére.
Összesen 5+2 főt tudunk elhelyezni.
A ház egyedi berendezésének köszönhetően különleges élményben lehet része. A szobákban és a konyhában eredeti dédnagyszülőktől, nagyszülőktől és szülőktől örökölt bútorok vannak.

A 4500 m2-es kertben van szőlőskert, gyümölcsös és parkosított kert is. A nagyok pihenni, grillezni, bográcsozni, fürdeni tudnak, a kicsit kissebbek is megtalálják a módját, hogy jól érezzék magukat – lehet fára mászni, kergetőzni, tollasozni, de a legkisebbek is találnak kedvükre valót – homokozó, függőhinta, bogarakkal, növényekkel való ismerkedés.

Vendégházunk közel 150 éve épült, azóta folyamatosan karbantartjuk, megőrízve minél több eredeti dolgot a házon kívül és belül.

A pince és a présház az 1800-as évek végén, a szobákat pedig az 1950-es évek közepén építették hozzá.

Egykor présházként használták, 1998.-ban édesapám vette meg a telket, 2005. óta pedig vendégházként működtetjük.

Hogy miért pont ilyen jellegű a vendégházunk? Érdekel a teljes történet?
Személyes találkozásunkkor szívesen elmesélem 🙂 !

Szeretettel várunk mindenkit aki szívesen pihenne nyugodt környezetben, szereti a természetet, visszarepülne gyermekkorába vagy éppen kipróbálná hogyan is éltek egykor nagyszüleink, dédnagyszüleink.

A környéken számos kirándulási lehetőség van, amit gyalog, biciklivel vagy autóval lehet megközelíteni, de ha nem akarnak sehova menni, csak pihenni szeretnének,
a háznál minden adott:
A NYUGALOM, A CSEND, A CSOBOGÓ VÍZ ÉS A MADARAK CSICSERGÉSE.